Image of Pietro De Silva

Pietro De Silva

Sorry, couldn't find any biography for Pietro De Silva. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
In roma
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
27
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Il minestrone 1981-12-30
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Anche senza di te 2018-03-08
Γνωστος/η για...
Poster of L'età d'oro
Poster of La marchetta
Poster of Boris
Φιλμογραφία
Movie Anche senza di te Nanni 2018-03-08
Movie E se mi comprassi una sedia? 2017-05-11
Movie Ignorance Is Bliss Ulderico 2017-02-23
Movie L'età d'oro 2016-04-07
Movie Una domenica notte 2014-02-21
Movie Trilussa - Storia d'amore e di poesia Nestore 2013-03-11
Movie La marchetta 2013-03-02
Movie Henry Rocco 2012-03-02
Movie Escort in love Bompadre 2011-03-18
Movie Un cane per due Signor Giulietti 2010-06-23
Series Il mostro di Firenze Pietro Fioravanti 2009-11-12
Movie Amore 14 Dario 2009-10-30
Movie Feisbum - Il film Vincenzo Gemma 2009-05-08
Series Il capo dei capi Boris Giuliano 2007-10-25
Series Boris Gioacchino Panè 2007-04-16
Series Giovanni Falcone - L'uomo che sfidò Cosa Nostra Giuseppe Ayala 2006-10-01
Movie Along the Ridge Domenico 2006-05-05
Movie Non ti muovere Alfredo 2004-03-12
Movie Cuore di donna 2002-10-31
Movie Blek Giek Focanera 2002-09-12
Movie My Mother's Smile Curzio Sandali 2002-01-01
Series Padre Pio - Tra cielo e terra Padre Tommaso 2000-11-12
Movie You Laugh 1998-09-06
Movie Η Ζωή Είναι Ωραία Bartolomeo 1997-12-20
Movie Cartoni Animati 1997-01-01
Movie Sing Sing Glauco, il regista dei film horror 1983-10-15
Movie Il minestrone Autista 1981-12-30