Image of Christopher Berry

Christopher Berry

Christopher Berry is an actor.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
24
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Waterborne 2005-03-13
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Οι Τρεις Πινακίδες Έξω Από Το Έμπινγκ, Στο Μιζούρι 2017-11-10
Γνωστος/η για...
Poster of Desiree
Poster of Ragin Cajun Redneck Gators
Poster of The Walking Dead
Poster of Waterborne
Φιλμογραφία
Movie Οι Τρεις Πινακίδες Έξω Από Το Έμπινγκ, Στο Μιζούρι Tony 2017-11-10
Movie Spider-Man: Η Επιστροφή Στον Τόπο Του Randy Vale 2017-07-05
Movie Απαγωγή The Bearded Man 2017-06-16
Movie Jack Reacher: Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω Onlooker at Diner 2016-10-19
Movie Desiree Pinstripe 2016-09-27
Movie The Duel Dale 2016-06-24
Movie Ο Επαναστάτης Jasper 2016-06-24
Movie Συνήγορος Υπεράσπισης Jack Legrand 2016-03-25
Movie The Runner Hal Provich 2015-08-07
Movie Θα Σε Κάνω Αντρα Spider 2015-03-26
Series True Detective Danny Fontenot 2014-01-12
Movie 13 Sins Detective Vance 2014-04-18
Series Resurrection Deputy Carl 2014-05-15
Movie Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Αυγή Gun-Clinching Man 2014-06-26
Movie When the Game Stands Tall Paraplegic 2014-08-22
Movie 12 Χρόνια Σκλάβος Burch 2013-10-18
Movie Ragin Cajun Redneck Gators Bud 2013-09-05
Movie Shadow People Tom 2013-03-17
Movie Django, Ο Τιμωρός Willard 2012-12-25
Movie Σκότωσε τους Γλυκά Cab Driver Agent 2012-09-20
Movie Swamp Shark Deputy Mandling 2011-06-25
Series The Walking Dead Savior #1 2010-10-31
Movie Το Τελευταίο Τρένο Για Τη Γιούμα Deputy Sam Fuller 2007-09-06
Movie Waterborne Vikram Bhatti 2005-03-13