Image of Nina Seničar

Nina Seničar

Sorry, couldn't find any biography for Nina Seničar. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Nov 11, 1985 In Novi Sad, Serbia
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
9
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Dark Resurrection Volume 0 2011-09-08
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Ο Πεταλούδας 2018-07-26
Γνωστος/η για...
Poster of Prokleti pas
Poster of Tutto molto bello
Φιλμογραφία
Movie Ο Πεταλούδας Leper Woman (uncredited) 2018-07-26
Movie Compulsion - Σκοτεινή επιθυμία. Lily 2018-03-15
Movie Prokleti pas Aleksandra 2017-10-17
Movie Mayhem Tessa 2017-03-13
Movie Shortwave Jessica 2016-06-04
Movie Una Nobile Causa 2016-05-24
Movie Tutto molto bello Federica 2014-10-09
Movie Napoletans Angela 2011-12-01
Movie Dark Resurrection Volume 0 Nisar 2011-09-08