Image of Rebel Wilson

Rebel Wilson

Sorry, couldn't find any biography for Rebel Wilson. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Mar 2, 1980
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
20
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Fat Pizza 2003-04-10
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Pitch Perfect 3 2017-12-21
Γνωστος/η για...
Poster of Η Εποχή Των Παγετώνων 4: Ο Χορός Των Ηπείρων
Poster of Bogan Pride
Φιλμογραφία
Movie Pitch Perfect 3 Fat Amy 2017-12-21
Movie Πρακτοράτζα Lindsey 2016-02-24
Movie Οδηγός Για Singles Robin 2016-01-21
Movie Absolutely Fabulous: The Movie Air Stewardess 2016-07-01
Movie Pitch Perfect 2 Fat Amy 2015-05-07
Movie Μια Νύχτα Στο Μουσείο: Το Μυστικό Του Φαραώ Tilly 2014-12-17
Series Super Fun Night Kimmie 2013-10-02
Movie Pain & Gain Ramona Eldridge 2013-04-18
Movie Struck by Lightning Malerie Baggs 2012-04-20
Movie Αυτό θα Πει Πόλεμος Fake Family Member 2012-02-14
Movie Small Apartments Rocky 2012-03-10
Movie Η Εποχή Των Παγετώνων 4: Ο Χορός Των Ηπείρων Raz (voice) 2012-06-26
Movie Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος Janice 2012-05-17
Movie Οι Εργένισσες Becky Archer 2012-08-06
Movie Pitch Perfect Fat Amy 2012-09-28
Movie A Few Best Men Daphne Ramme 2011-10-14
Movie Φιλενάδες Brynn 2011-04-28
Series Bogan Pride Jennie Cragg 2008-10-06
Movie Ghost Rider Goth Girl in Alley 2007-02-16
Movie Fat Pizza Toula 2003-04-10