Image of Logan Lerman

Logan Lerman

Sorry, couldn't find any biography for Logan Lerman. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Jan 19, 1992 In Beverly Hills, California, USA
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
23
Πρώτη Εμφάνιση:
In the series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie End of Sentence 2018-12-31
Γνωστος/η για...
Poster of Stuck in Love
Φιλμογραφία
Movie End of Sentence Sean Fogle 2018-12-31
Movie The Vanishing of Sidney Hall Sidney Hall 2017-10-06
Movie Αγανάκτηση Marcus Messner 2016-07-29
Movie Fury Norman Ellison 2014-10-15
Movie Νώε Ham 2014-03-07
Movie Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων Percy Jackson 2013-08-07
Movie Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο Charlie Kelmeckis 2012-09-20
Movie Stuck in Love Lou 2012-09-09
Movie Οι Τρεις Σωματοφύλακες D'Artagnan 2011-08-31
Movie Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής Percy Jackson 2010-02-01
Movie Ο Ενας και Μοναδικός George Devereaux 2009-08-21
Movie Gamer Simon 2009-09-03
Movie Οταν Συνάντησε τον Μπιλ The Kid 2007-09-07
Movie Το Τελευταίο Τρένο Για Τη Γιούμα William Evans 2007-09-06
Movie The Number 23 Robin Sparrow 2007-03-29
Movie Hoot Roy Eberhardt 2006-05-05
Series Jack & Bobby Robert "Bobby" McCallister 2004-09-12
Movie Το φαινόμενο της πεταλούδας Evan Treborn age 7 2004-01-22
Movie A Painted House Luke Chandler 2003-04-27
Movie Riding in Cars with Boys Jason - Age 8 2001-10-19
Movie Αυτό που θέλουν οι γυναίκες Young Nick Marshall 2000-12-15
Movie Ο Πατριώτης William Martin 2000-06-28
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24