Image of Dennis To Yue-Hong

Dennis To Yue-Hong

Sorry, couldn't find any biography for Dennis To Yue-Hong. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Jan 1, 1981 In Hong Kong, China
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
9
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Ip Man: Η Γέννηση του Θρύλου (Yip Man 1) 2008-12-12
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Kung Fu League 2018-10-19
Γνωστος/η για...
Poster of Wu Dang
Poster of Zombie 108
Poster of 蔡李佛
Poster of Ip Man: Η Γέννηση Του Θρύλου
Φιλμογραφία
Movie Kung Fu League Ip Man 2018-10-19
Movie 笑功震武林 Howard Luo 2013-03-06
Movie Wu Dang Bai Long 2012-07-17
Movie Zombie 108 SWAT cop 2012-01-01
Movie Jian hu nu xia Qiu Jin Xu Xilin / Hsu Hsi-Lin 2011-10-13
Movie 1911: Επανάσταση Xiong Bingkun 2011-07-03
Movie 蔡李佛 Choy Lee Fut master 2011-03-31
Movie Ip Man: Η Γέννηση Του Θρύλου Ip Man 2010-06-24
Movie Ip Man: Η Γέννηση του Θρύλου (Yip Man 1) Hu Wei 2008-12-12