Image of Evan Jones

Evan Jones

Sorry, couldn't find any biography for Evan Jones. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Apr 1, 1976
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
33
Πρώτη Εμφάνιση:
In the series Τσακ Νόρις: Στην υπηρεσία του νόμου 1993-04-21
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Η Ληστεία Του Αιώνα 2018-01-18
Γνωστος/η για...
Poster of Glory Road
Poster of Ιατρικές Υποθέσεις
Poster of CSI: NY
Poster of Τσακ Νόρις: Στην υπηρεσία του νόμου
Φιλμογραφία
Movie Η Ληστεία Του Αιώνα Bosco 2018-01-18
Movie Φύλακες του Γαλαξία vol. 2 Retch 2017-04-19
Movie Shot Caller Chopper 2017-07-13
Movie Midnight Sonder Rodric 2016-12-09
Movie Sun Choke Booker 2015-10-01
Series Backstrom Gene Visser 2015-01-22
Series Houdini Jim Collins 2014-09-01
Movie Χίλιοι Τρόποι Να Πεθάνεις Στην Αγρια Δύση Lewis 2014-05-22
Movie Μέχρι Το Τέλος Bob Giffen 2014-05-18
Series Graceland Colby Moore 2013-06-06
Movie Οι Διώκτες του Εγκλήματος Neddy Herbert 2013-01-10
Movie Best Man Down Winston 2012-10-20
Series Perception Billy Flynn 2012-07-09
Movie Healing Hands Mike 2010-03-20
Movie Ο Εκλεκτός Martz 2010-01-11
Movie The Dry Land Joe Davis 2010-07-30
Movie Mirrors 2 Henry Schow 2010-10-18
Series Dark Blue Unknown 2009-07-15
Series October Road Ikey 2007-03-15
Series Brothers and Sisters Dan 2006-09-24
Movie Η Αυγή της Απόδρασης Pilot 2006-09-09
Movie Glory Road Moe Iba 2006-01-13
Movie The Book of Ruth Ruby 2004-05-19
Series CSI: NY Unknown 2004-09-21
Movie The Last Shot Troy Haines 2004-09-24
Series Ιατρικές Υποθέσεις Unknown 2004-11-16
Series Joan of Arcadia Unknown 2003-09-26
Movie 8 Mile Cheddar Bob 2002-11-08
Series The Guardian Unknown 2001-09-25
Series The District Unknown 2000-10-07
Movie On The Line D.A. Lotchen 1998-01-15
Series Στην Εντατική Unknown 1994-09-19
Series Τσακ Νόρις: Στην υπηρεσία του νόμου Unknown 1993-04-21