Image of Prabhas

Prabhas

Sorry, couldn't find any biography for Prabhas. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Oct 23, 1979 In Chennai, Tamil Nadu, India
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
20
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Eeshwar 2002-11-11
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Saaho 2019-02-28
Γνωστος/η για...
Poster of Saaho
Poster of Baahubali: The Beginning
Poster of Yogi
Poster of Adavi Ramudu
Φιλμογραφία
Movie Saaho 2019-02-28
Movie Baahubali 2: The Conclusion Amarendra Baahubali / Mahendra Baahubali 2017-04-27
Movie Baahubali: The Beginning Shivudu / Baahubali 2015-07-10
Movie Action Jackson Special Appearance 2014-12-05
Movie Mirchi Jai 2013-02-08
Movie రెబెల్ 2012-09-28
Movie Mr Perfect Vicky 2011-04-21
Movie Darling Prabhas 2010-04-23
Movie Ek Niranjan Chotu 2009-10-29
Movie Billa Billa / Ranga 2009-04-03
Movie బుజ్జిగాడు Bujjigaadu aka Linga Raju 2008-05-23
Movie Munna Munna 2007-05-02
Movie Yogi Eeshwar Chandra Prasad 2007-01-14
Movie Pournami Shiva Kesava 2006-04-20
Movie Chatrapathi Sivaji/Chatrapati 2005-09-30
Movie Chakram Chakram 2005-03-25
Movie Adavi Ramudu Ramudu 2004-05-21
Movie Varsham Venkat 2004-01-14
Movie Raghavendra Raghava 2003-03-28
Movie Eeshwar Eeswar 2002-11-11