Image of Iko Uwais

Iko Uwais

Sorry, couldn't find any biography for Iko Uwais. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Feb 12, 1983 In Jakarta, Indonesia
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
12
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Merantau 2009-08-06
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Foxtrot Six 2019-12-31
Γνωστος/η για...
Poster of Headshot
Poster of Ο Μαχητής του Tai Chi
Φιλμογραφία
Movie Foxtrot Six 2019-12-31
Movie Stuber 2019-05-24
Movie Triple Threat Jaka 2018-12-31
Movie The Night Comes For Us Arian 2018-11-17
Movie Mile 22 Li Noor 2018-08-16
Movie Beyond Skyline Sua 2017-10-20
Movie Headshot Ismail 2016-09-24
Movie Star Wars: Επεισόδιο VII - Η Δύναμη Ξυπνάει Razoo Quin-Fee 2015-12-15
Movie The Raid 2: Berandal Rama 2014-03-27
Movie Ο Μαχητής του Tai Chi Gilang Sanjaya 2013-07-04
Movie Επιχείρηση: Χάος Rama 2011-09-08
Movie Merantau Yuda 2009-08-06