Image of Stuart Greer

Stuart Greer

Sorry, couldn't find any biography for Stuart Greer. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Dec 2, 1959
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
13
Πρώτη Εμφάνιση:
In the series Τσακ Νόρις: Στην υπηρεσία του νόμου 1993-04-21
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Δουλειές Με Φούντες 2015-08-19
Γνωστος/η για...
Poster of The Walking Dead
Poster of Prison Break
Poster of A Horse for Danny
Poster of Τσακ Νόρις: Στην υπηρεσία του νόμου
Φιλμογραφία
Movie Δουλειές Με Φούντες Sheriff Bernie Watts 2015-08-19
Movie Ένα Καλοκαίρι Miller 2013-05-01
Movie Το Καταφύγιο Army-Navy Dave 2011-11-25
Series The Walking Dead Roman 2010-10-31
Movie The Reaping Gordon 2007-04-05
Series Prison Break Unknown 2005-08-29
Movie Οι Ένορκοι Kincaid 2003-10-09
Movie Σύγκρουση Τιτάνων Marshall Assistant Coach 2000-09-29
Movie I Know What You Did Last Summer Officer David Caporizo 1997-10-17
Movie Box of Moonlight Stinky 1996-08-29
Movie A Horse for Danny Slick 1995-04-08
Series Crocodile Shoes Unknown 1994-11-10
Series Τσακ Νόρις: Στην υπηρεσία του νόμου Unknown 1993-04-21