Image of Olaf Lubaszenko

Olaf Lubaszenko

Sorry, couldn't find any biography for Olaf Lubaszenko. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Dec 6, 1968
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
36
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Μικρή Ερωτική Ιστορία 1988-01-01
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Kobiety mafii 2018-02-22
Γνωστος/η για...
Poster of Przeprowadzki
Poster of Poznań 56
Poster of Η Λίστα Του Σίντλερ
Φιλμογραφία
Movie Kobiety mafii Commander 2018-02-22
Series Belle Epoque Jelinek 2017-02-15
Movie Polish Legends: Operation Basilisk Bardacha 2016-11-09
Movie Weekend Czeski 2011-01-06
Movie E=mc² Max Kądzielski 2002-08-23
Movie Rób swoje, ryzyko jest twoje Reżyser Emil Baks 2002-04-12
Movie Tam i z powrotem Porucznik Niewczas 2002-02-01
Movie Jest sprawa... Zenon Wnuk, coach 2002-01-01
Series Przeprowadzki 2001-01-01
Movie Edges of the Lord Gniecio 2001-01-01
Movie Egoiści Sad 2000-11-20
Movie First Million Ksiądz 2000-04-07
Movie Zakochani Prawnik Marek Zdzierski 2000-01-28
Movie Moja Angelika Kulik 1999-11-18
Movie Operacja Samum Stanisław Kosiński 1999-05-07
Movie A Szerencse lányai Janek 1999-02-07
Movie Killer 2 (himself) 1999-01-08
Movie Demons of War por. Czacki 1998-03-20
Movie Killer - 1997-11-17
Movie Sekal Has to Die Jura Baran 1997-10-01
Movie Poznań 56 Czołgista 1996-11-28
Movie Wirus Józek Kujawa, kierowca dyrektora "Eurobanku" 1996-10-11
Movie Gnoje Gąsior 1995-09-14
Movie Les amoureux Tomek 1994-06-01
Movie Η Λίστα Του Σίντλερ Auschwitz guard 1993-12-15
Movie Kroll Marcin Kroll 1991-10-11
Movie Departure priest 1991-02-19
Movie An Immoral Story Marek, kochanek Ewy 1990-10-01
Movie Korczak Tramwajarz 1990-01-01
Series Dekalog 1989-12-10
Movie Decalogue X Tomek 1989-09-14
Movie Decalogue VI Tomek 1989-09-10
Movie Kainovo znamení 1989-01-09
Movie Tabu Stefek 1988-09-05
Movie Luk Erosa Adam Karowski 1988-01-18
Movie Μικρή Ερωτική Ιστορία Tomek 1988-01-01