Image of Lenny Montana

Lenny Montana

Sorry, couldn't find any biography for Lenny Montana. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Mar 13, 1926
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
9
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Ο Νονός 1972-03-14
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Pandemonium 1982-04-01
Γνωστος/η για...
Poster of Pandemonium
Poster of Defiance
Poster of Ο Νονός
Φιλμογραφία
Movie Pandemonium Coach 1982-04-01
Movie Blood Song Skipper 1982-01-01
Movie ...All the Marbles Jerome 1981-10-16
Series Μάγκνουμ Unknown 1980-12-11
Movie Ο Αετός Της Κίνας Σαρώνει Το Τέξας John 1980-09-10
Movie Defiance Whacko 1980-03-14
Series Κότζακ Unknown 1973-10-24
Series Search Unknown 1972-09-13
Movie Ο Νονός Luca Brasi 1972-03-14