Image of Krishnam Raju

Krishnam Raju

Sorry, couldn't find any biography for Krishnam Raju. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Jan 20, 1940 In Mogalthur, Andhra Pradesh, India
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
14
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Shri Krishnavataram 1967-10-12
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Rudhramadevi 2015-10-09
Γνωστος/η για...
Poster of Samardhudu
Poster of Time Pass
Poster of Two Town Rowdy
Poster of Shri Krishnavataram
Φιλμογραφία
Movie Rudhramadevi Ganapathi Deva Chakravarthy 2015-10-09
Movie Yevade Subramanyam 2015-03-21
Movie రెబెల్ 2012-09-28
Movie Samardhudu 2009-09-18
Movie Billa 2009-04-03
Movie Time Pass 2001-05-01
Movie Vamsoddarakudu Raja 2000-01-14
Movie Vamsodarakudu Raja 2000-01-13
Movie Sultan 1999-05-27
Movie Gangmaster Purushottam 1994-07-15
Movie Two Town Rowdy 1989-12-28
Movie Puli Bebbuli 1983-06-16
Movie Badi Panthulu Venu 1972-11-23
Movie Shri Krishnavataram 1967-10-12