Image of Émilie Dequenne

Émilie Dequenne

Sorry, couldn't find any biography for Émilie Dequenne. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Aug 29, 1981 In Belœil, Belgique
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
30
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Ροζέτα 1999-05-23
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Au revoir là-haut 2017-10-25
Γνωστος/η για...
Poster of Les hommes du feu
Poster of Obsession(s)
Poster of La ravisseuse
Φιλμογραφία
Movie Au revoir là-haut Madeleine Péricourt 2017-10-25
Movie Αυτή Η Γη Είναι Δική Μας Pauline Duhez 2017-02-22
Movie Les hommes du feu Bénédicte 2017-07-05
Movie Maman a tort Cyrielle 2016-11-09
Movie Par accident Angélique 2015-10-14
Movie Μήπως Είσαι Ο Τύπος Μου; Jennifer 2014-04-30
Movie Divin enfant Sarah 2014-01-15
Movie Möbius Sandra 2013-02-17
Movie La Traversée Sarah 2012-10-31
Movie Πέρα από τη Λογική Murielle 2012-08-19
Movie Mystère au Moulin Rouge Diane Barraud 2011-06-10
Movie La Meute Charlotte 2010-09-29
Movie J'ai oublié de te dire Marie 2010-03-12
Movie Obsession(s) Sarah Lisbourne 2010-02-10
Movie La Fille du RER Jeanne 2009-03-18
Movie Henry Dunant: Du rouge sur la croix Cécile Thuillier 2007-02-03
Movie La vie d'artiste Cora 2007-09-05
Movie Ecoute le temps Charlotte 2007-06-06
Movie Le grand Meaulnes Valentine 2006-10-04
Movie La ravisseuse Charlotte 2005-08-31
Movie Avant qu'il ne soit trop tard Aurélia 2005-05-02
Movie Les Etats-Unis d'Albert Grace Carson 2005-04-08
Movie L'Équipier Brigitte 2004-11-03
Movie L'américain Nelly 2004-07-07
Movie Το μυστικό της γέφυρας Doña Clara 2004-01-01
Movie Mariées mais pas trop Laurence Milcaux 2003-07-09
Movie Une femme de ménage Laura 2002-11-13
Movie Oui, mais... Eglantine Laville 2001-04-18
Movie Η Αδελφότητα των Λύκων Marianne de Morangias 2001-01-31
Movie Ροζέτα Rosetta 1999-05-23