Image of Maja Ostaszewska

Maja Ostaszewska

Sorry, couldn't find any biography for Maja Ostaszewska. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Sep 3, 1972 In Kraków, Malopolskie, Poland
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
18
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Η Λίστα Του Σίντλερ 1993-12-15
Τελευταία Εμφάνιση:
Series Diagnoza 2017-09-05
Γνωστος/η για...
Poster of Diagnoza
Poster of Ο Πιανίστας
Poster of Prymas - trzy lata z tysiaca
Φιλμογραφία
Series Diagnoza Anna Nowak 2017-09-05
Movie Pitbull Tough Women Olka 2016-11-11
Movie Pitbull. New Order Olka 2016-01-22
Movie Damaged Melania Dulska 2015-10-02
Movie Ciało Terapeutka Anna 2015-01-20
Movie Jack Strong Hanna Kuklinska 2014-02-07
Movie Dom na końcu drogi Marta 2013-09-10
Movie In the Name of... Ewa 2013-09-06
Series Przepis na życie Beata Darmieta 2011-03-06
Movie Uwikłanie Prokurator Agata Szacka 2011-06-03
Movie The Courageous Heart of Irena Sendler Jadwiga 2009-04-19
Series Czas honoru 2008-09-07
Movie Κατίν Anna 2007-09-21
Movie Ο Πιανίστας Woman with Child 2002-09-24
Series Przeprowadzki 2001-01-01
Movie Egoiści Klientka w agencji reklamowej 2000-11-20
Movie Prymas - trzy lata z tysiaca Sister Leonia 2000-09-22
Movie Η Λίστα Του Σίντλερ frantic woman 1993-12-15