Image of Sam Lerner

Sam Lerner

Sorry, couldn't find any biography for Sam Lerner. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Γεννήθηκε:
Sep 27, 1992 In Los Angeles, California, USA
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
16
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Liked
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Θάρρος Ή Αλήθεια; 2018-04-12
Γνωστος/η για...
Poster of Mono
Poster of Rizzoli & Isles
Poster of Δύο και Κάτι Άντρες
Poster of Ο Βασιλιάς του Κουίνς
Φιλμογραφία
Movie Liked Binger 2019
Movie Θάρρος Ή Αλήθεια; Ronnie 2018-04-12
Movie Fun Mom Dinner Alex 2017-08-04
Movie Mono Ivan Gregory 2016-07-08
Movie Lethal Seduction 2015-07-11
Movie Almanac - Η Μηχανή του Χρόνου Quinn Goldberg 2015-01-28
Movie Nobody Walks Avi 2012-10-19
Series Rizzoli & Isles Quinn 2010-07-12
Series Μια Ευκαιρία για τη Σόνυ Unknown 2009-02-08
Series The Secret Saturdays 2008-10-03
Movie Monster House Chowder (voice) 2006-07-21
Movie Envy Michael Dingman 2004-04-30
Series Δύο και Κάτι Άντρες Unknown 2003-09-22
Series Las Vegas Unknown 2003-09-22
Series Oliver Beene Unknown 2003-03-09
Series Ο Βασιλιάς του Κουίνς Unknown 2001-03-26