Image of Lucas Hedges

Lucas Hedges

Sorry, couldn't find any biography for Lucas Hedges. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Συνολικές συμμετοχές σε Ταινίες/Σειρές:
13
Πρώτη Εμφάνιση:
In the movie Dan in Real Life 2007-10-26
Τελευταία Εμφάνιση:
Movie Boy Erased 2018-09-28
Γνωστος/η για...
Poster of Μια Πόλη Δίπλα Στη Θάλασσα
Poster of Το Θεώρημα Μηδέν
Φιλμογραφία
Movie Boy Erased Jared Conley 2018-09-28
Movie Οι Τρεις Πινακίδες Έξω Από Το Έμπινγκ, Στο Μιζούρι Robbie Hayes 2017-11-10
Movie Lady Bird Danny O'Neill 2017-09-08
Movie Μια Πόλη Δίπλα Στη Θάλασσα Patrick Chandler 2016-11-18
Movie Anesthesia Greg 2016-01-08
Series The Slap Ritchie 2015-02-12
Movie Ο Αγγελιοφόρος Πρέπει Να Πεθάνει Ian Webb 2014-10-09
Movie Ξενοδοχείο Grand Budapest Pump Attendant 2014-02-26
Movie Οι Τελευταίες Μέρες του Καλοκαιριού Richard 2013-12-27
Movie Το Θεώρημα Μηδέν Bob 2013-09-20
Movie Arthur Newman Kevin Avery 2012-09-07
Movie Ο Ερωτας του Φεγγαριού Redford 2012-05-24
Movie Dan in Real Life Lilly's Dance Partner 2007-10-26